Uputstvo Za Instalaciju

Pošto igrica Pokemon Go jošuvek nije dostupna u Google Play prodavnici za Srbiju, evo alternativnog načina kako bezbedno instalirati Pokemon Go u Srbiji.

Sigurno ste do sada čuli da svi širom sveta pričaju o toj famoznoj igrici, međutim, ako u Google Play pretrazi ukucate "Pokemon Go" - neće biti rezultata... To je zato što je igrica Pokemon Go za sada zvanično dostupna u malom broju zemalja među kojima nije Srbija... Ali, ne očajavajte, spremili smo za vas detaljno uputstvo kako instalirati igricu i oprobati se u avanturi lovca na pokemone i pre zvaničnog starta.

Hajde prvo da vidimo minimalne tehničke specifikacije koje vaš telefon mora da ispunjava da biste mogli da pokrenete igricu Pokemon Go:

  • - Android 4.4 do Android 6.0.1 (Android N trenutno nije podržan jer je aplikacija i dalje u test fazi)
  • Kako proveriti verziju Android operativnog sistema?
  • - Rezolucija ekrana: 720x1280 piksela (za sada nije optimizovana za tablete)
  • - Jaku internet konekciju (WiFi, 3G, ili 4G)
  • - GPS i Location Services
  • * Intel procesori trenutno nisu podržani!

Ako ste se uverili da vaš mobilni ljubimac ispunjava ove uslove, možemo da nastavimo sa uputstvom... Potrebno je, pre svega, skinuti igricu... U vreme pisanja ovog uputstva, najnovija verzija je 0.29.2 i možete je preuzeti: OVDE. Upozoravamo vas da se čuvate virusa i novije verzije skidate samo sa poznatih sajtova jer su ovako popularne aplikacije omiljena mesta zlonamernih ljudi za skrivanje svih vrsta virusa... Sada kada ste skinuli igricu, treba je instalirati a pre tog koraka neophodno je prvo omogućiti instaliranje aplikacija koje nisu skinute sa Google Play prodavnice. To možete uraditi na sledeći način... U podešavanjima (settings) nađite stavku Security a u okviru nje štiklirajte opciju "Unknown sources". Preporučujemo da nakon instalacije rasčekirate ovu opciju...

Napokon možete pokrenuti igricu... Srećan lov! :)

STATUS SERVERA ZA SRBIJU

Za sva dodatna pitanja, pošaljite nam email.

Uslovi Korišćenja | Kontakt